Teknikmässan

7 OKTOBER 2020 - ONLINE - HÖGSKOLAN I GÄVLE

Tack till alla som deltog online vid Teknikmässan 2020!

Vill du arbeta med teknik i framtiden? Då är Teknikmässan en riktigt bra start! På Teknikmässan får du träffa människor som arbetar som ingenjörer och tekniker. Du får veta vilka arbetsplatser som finns i Gävleborg och du får lyssna till inspirerande föredrag.

 

 

ELEVER, FÖRETAG & UTBILDNINGAR

Under Teknikmässan möts elever och representanter från teknikföretag och utbildningar. I företagsmässan kan eleverna söka upp de företag de är intresserade av. Elever deltar också i korta företagsföreläsningar där representanter från olika företag berättar om sitt arbete, sitt företag och om sin utbildning.

Teknikmässan bjuder också på spännande föreläsningar, i år är det Maria Strömme som föreläser. 2018 höll Beppe Singer och Elin "Teknifik" Häggberg inspirerande föreläsningar om hur deras liv influerats av tekniken. Under Teknikmässan 2019 gästade Fredrik Löfgren och visade på hur robotar kommer kunna användas i framtiden.

Du kan bli ingenjör

Att plugga till ingenjör är ett bra val. Det är en kul utbildning och det finns gott om jobb efter skolan. Men hur lång är utbildningen och vad tjänar en ingenjör?

Läs mer

På teknikmässan får du fakta, tips och framtidsdrömmar!

Läs mer